Skip to main content
totall-tjenester-hovedside-banner-3

Tjenester & løsninger

toTALL kan tilby alt du trenger av tjenester, teknologi og løsninger innen områder som web, logistikk, butikkdata, og rådgiving. Sammen med morselskapet digiTALL dekker vi også alt innen regnskap og rådgivning. 

Kasse & butikk

Vi er i dag PCKasse forhandler og det er en brukervenlig og rimelig kasseløsning som dekker de fleste behov for varehandel og distribusjon. Med over 10.000 aktive kunder i Norge er det en kasseløsning som passer for mange ulike bransjer og behov.

Budsjettering

Budsjettering er et viktig måleverktøy! Ja kanskje ett av de aller viktigste. Fordi mange mindre bedrifter ikke prioriterer dette, fungerer ikke måleverktøyet. Om du ikke budsjetterer, hvordan skal du da kunne styre virksomhetene fremover?

Regnskap

Vårt morselskap digiTALL AS er et solid regnskapsbyrå med et utvidet tjenestespekter. De kan bidra som sparringpartner på forretningsutvikling og er gode rådgivere, i tillegg til å føre bilag og sikre at du til enhver tid er oppdatert på regnskap, lønn og det hører til.

Rapportering

Gjennom riktig tallgrunnlag og en god rapportgenerator kan ønskede tall hentes ut ved behov. Det å ha et fleksibelt “Dashboard” med ønskede nøkkeltall som er oppdatert på daglig basis, gir ledelsen mulighet for avviksrapportering og iverksettelse av tiltak umiddelbart.

Fakturering

Fakturering  er essensielt for bortimot alle næringsdrivende. Det er hva bringer penger i kassen. Fakturering må fungere knirkefritt. Dette er noe vi tar med det største alvor. Vi har løsningene, for små, mellomstore og store bedrifter.

Rådgivning

Vi kan tilby rådgivning og kompetanse innenfor både det administrative og det praktiske ved en bedrift. Vi har erfaring innen salg, bedriftsledelse, regnskap, sosiale medier og det meste av det man kan kalle “vanlig” forretningsvirksomhet.

Webløsninger

Behov for en nettbutikk til bedriften? Vi kan hjelpe dere med å få til en oversiktlig og god nettbutikk, enten via PCKasse eller en av våre gode samarbeidspartnere. Våre medarbeidere kan hjelpe til med nettsider og sosiale medier. Sammen kan vi skreddersy et opplegg for maksimal synlighet på nett!