Skip to main content
totall-om-oss-banner

Om oss

toTALL AS ble etablert som et datterselskap til digiTALL, for å ha et eget selskap med spisskompetanse på logistikkløsninger generelt og butikkdata spesielt. Navnet toTALL spiller delvis på synergien med morselskapet, men også på at selskapet hjelper sine kunder med kontroll og utvikling på to tall: Topplinje og bunnlinje.

Det å fokusere kun på topplinje kan gi hyggelig omsetningsvekst, men ikke alltid med en tilfredsstillende bunnlinje som resultat. Derfor er vi opptatt av både topp- og bunnlinje.

Om selskapet

Selskapet ble etablert 1.1.2020. Våre medarbeidere har lang erfaring fra ulike bransjer. toTALL er en etablert PCK-forhandler med fokus på å gi kundene trygghet for tallene.

Du skal vite at de tallene som kommer ut på rapportene alltid er riktige, og de er oppdaterte.

Våre kunder skal ha kontroll til enhver tid, sånn at nødvendige tiltak kan iverksettes umiddelbart. Ting skjer så raskt at det kan være for sent å vente på neste perioderapport før du agerer.

Vårt fokus

toTALL AS setter kunden i fokus. Vi sikrer at vi har ressurser til å følge opp hver enkelt kunde. Det betyr at du ved å velge oss vil få en sparringpartner som setter seg inn i hvordan din bedrift ser ut, hvilke rutiner som er viktige, og hvilke nøkkeltall du styrer etter.

Da kan vi gi råd og veiledning for hvordan mål skal nås, på valgte nøkkeltall. Blant våre kunder kan vi nevne House of Brands, en kjede med ulike konsepter i flere land. Vi bistår i butikkene og for kjedeledelsen. Olivenlunden AS er en kjede med butikker over hele Norge. I 2021 byttet vi ut POS-løsningen i samtlige butikker, og bistod med nettbutikk.

Pr idag er vi 4 personer som jobber i toTALL. Virksomheten vil skaleres med nye ressurser dersom behovet endrer seg. Vi nyter også godt av å ha svært kompetente samarbeidspartnere. Disse utfyller oss på områder utenfor vår kjernekompetanse. Vi kan derfor ta toTALLansvar for kundene våre.

For mer informasjon, se våre tjenester

Bjørn Erik Hansen
Daglig leder