Skip to main content
pckasse: totall-kasse-butikk

Referanser

toTALL er et ungt selskap. Men vi har allerede kommet et stykke på vei. For å vise litt av spennet i kunder som bruker toTALL her er noen eksempler på selskaper som i dag er på vår kundeliste.

House of Brands

Import og salg av merkeklær i tre ulike kjedekonsepter i Norge og Sverige. Bruker PCKasse i alle sine utsalgssteder og som lagerstyringsverktøy på sentrallager.

Har utviklet egen nettbutikk som også bruker PCKasse som database i bunnen. Bruker PCKasse og 24SevenOffice og er en kunde både av toTALL og vårt morselskap og regnskapsbyrå digiTALL.

Kaffeknappen

Leverer maskiner og varm drikke til kontorer og arbeidsplasser over hele Norge. Bruker PCKasse og 24SevenOffice og er kunde både av toTALL og digiTALL.

Solsiden restaurant

Staverns beste utsikt og en meny som tar pusten av gjestene. Bruker PCKasse til å holde orden på gjester og bestillinger.

Karma

Moteklær for damer i Larvik. Marit har gjennom en årrekke brukt PCKasse og bruker toTALL som sparringpartner for å sikre fokus på både topplinje og bunnlinje.

Olivenlunden 1830

Butikkjede som er etablert på kjøpesentre over hele Norge med spennende kulinariske produkter fra Middelhavet, blant annet olivenolje av ypperste kvalitet.

Selskapet presenterer egne merker og har også en integrert nettbutikk, alt sammen basert på PCKasse.

Høvikveien kjøtt og kolonial

Delikatessebutikk på Høvik som har landets beste fiskekaker og en mengde andre gode produkter.

Jim’s lagerutsalg

Oslo-basert outlet med alt du trenger innen maling og tilbehør. Har hatt en rivende utvikling de siste årene og kjent av alle malere i stor-Oslo. Jim’s bruker PCKasse og 24SevenOffice, og er kunde både av toTALL og digiTALL.

Bærum plastikkirurgi

som navnet sier en klinikk med over 30 års erfaring innen faget. Bruker PCKasse og 24SevenOffice og er kunde både av toTALL og digiTALL.