Skip to main content
pckasse: totall-kasse-butikk

Kasse & butikk

toTALL er PCKasse-forhandler. PCKasse er en brukervennlig og rimelig kasseløsning som dekker de fleste behov for varehandel og distribusjon. Med over 10.000 aktive kunder i Norge er det en kasseløsning som passer for mange ulike bransjer og behov. 

Salg & logistikk

PCkasse er i tillegg til en enkel og effektiv kasse-løsning, også et lager- og logistikksystem som håndterer vareflyt fra leverandør til kunde. Salg kan gjøres via nett i butikk eller i en kombinasjon.

PCKasse tilbyr spesifikke løsninger tilpasset de ulike bransjene. Blant annet for bransjer som har farge og størrelsesproblematikk. Det er også gode kundetjenester for restaurant, som inkluderer bordplasseringer, bestillinger, take-away og ulike betalingsformer.

Lagerstyring

PCKasse hjelper deg å få til en god lagerstyring og det er automatiske overføringer til regnskap. Det gjør at du vil kunne fokusere på din kjernevirksomhet og slipper å bruke unødig tid på rutiner og rapportering.

Det å vite at tallene som presenteres er riktige, gjør at du løpende får beslutningsgrunnlag for å sikre drift og at du har tall avstemt mot mål og budsjetter. PCKasse gir bedriften en trygghet når det gjelder tall og rutiner, som gjør at dere kan fokusere på det som faktisk er viktig, god kundebehandling. 

Samarbeid med diller

I samarbeid med Diller kan vi også tilby en kundeklubb-løsning som gir deg og din bedrift ekstra hjelp til å gi noe tilbake til trofaste og lojale kunder, og i tillegg skaffe mange flere. Diller er en kundeklubb-tjeneste som er integrert med PCKasse.

Dermed kan alle salg registreres på kunden i PCKasse og kobles til kundeklubben og gi rabatter eller spesialtilbud. Du kan blant annet sende ut påminnelse til alle som kjøpte en vare for 12 måneder siden, til alle som har kjøpt x antall av et produkt, eller til de som har kjøpt produkt a, at vi har fått inn produkt b som passer perfekt ved siden av.

Diller holder orden på kjøpene. Du kan gi spesielle tilbud, eller nyheter, til ulike kundegrupper. Du bestemmer selv hvem som skal i hvilken gruppe. Et brukervennlig kundeklubbprogram du kan tilpasse helt etter dine egne, og kundenes behov.