Skip to main content

solsiden-1024Solsiden bruker PCK og toTALL til å skape gode opplevelser for sine gjester. På Staverns beste tomt ligger restauranten som gir gjestene det lille ekstra.

Larvik har fått et nytt serveringssted med en eksepsjonell beliggenhet i Stavern. Navnet Solsiden gir en korrekt beskrivelse av stedet. Helt nede ved vannet, med sol fra tidlig morgen til sen kveld, ligger Solsiden ideelt plassert for den som ønsker å se båtliv, sjø og skjærgård. Med totalt 300 sitteplasser inne og ute, og eget lounge-område på terrassen, vil Solsiden tiltrekke seg gjester med høye krav til kvalitet og service.

Solsiden valgte toTALL og PCkasse

Solsiden har valgt toTALL as og PCkasse som løsning for å sikre ønsket servicegrad og optimaliserte logistikk-rutiner. Kjøkkenet har gjennom delvis eierskap fra Larviks egen fiskebutikk, Georg Marius Larsen, tilgang til de ferskeste råvarer fra havet. Kokkene har lang erfaring fra profilerte restauranter i hovedstaden og leverer kvalitet og spennende smaker.

Menyen består av alt fra tradisjonell Skalldyrkasse, til mer overraskende spesialiteter basert på tilgjengelige råvarer. Servitørene ledes av den engasjerte og erfarne restaurantsjef og Sommelier Tord Roald, som har lagt sin sjel i å skape en «over forventet» opplevelse.

Tord legger vekt på smaker som passer sammen og gir alltid gode råd til hva som bør drikkes til hver rett. Han har både rimelige og litt dyrere, men veldig spennende viner i sortimentet. De har en egen gjestehavn for båter som gjør adkomsten enkel, og menyen har noe for enhver gane, både hva gjelder mat og det som skal i glasset.

Solsiden ligger på Staverns mest solrike tomt og du hører bølgeskvulp og måkeskrik mens du nyter delikatesser fra den spennende menyen. Med PCkasse som holder orden på bord, gjester og varer har Tord og de andre i staben kontroll underveis, selv om det til tider kan være svært hektisk, når solen skinner og det er mange tørste og sultne gjester på besøk.